Wij zijn VANDEPUNT., verhalenvertellers in video.

Wie we zijn.

Van complete filmproducties tot 3D-animaties en van timelapses tot hoogwaardige commercials: VANDEPUNT. vertelt jouw verhaal. Wij geloven in de kracht van video. En vanuit onze creativiteit en enthousiasme zorgen we voor een video die raakt. We denken graag met je mee, zodat zowel jij als wij trots kunnen zijn op een puntgaaf eindresultaat: een boodschap die binnenkomt bij jouw doelgroep.

Onze special forces.

Maria Gao .
Maria Gao

Maria Gao.

Creative producer

Ik ben nog net niet met een planning geboren, maar alles tot op de puntjes regelen was er altijd al. Draaiboeken, callsheets, planningen, deze woorden staan op mijn lijf geschreven. Hoe mooi is het om dat te kunnen combineren met film?! Een verhaal te kunnen vertellen van A tot Z met impact en eigenheid, geweldig! Ik ben enorm blij om onderdeel uit te mogen maken van de VANDEPUNT. familie en heb er mega veel zin in om met dit enthousiaste team de mooiste producties te mogen maken!

Carl van de Wetering.

Video marketeer - Producer

In 2011 ben ik samen met Puck ons eigen bedrijf gestart, waardoor wij onze passie voor films maken fulltime konden vervullen. Het beste besluit uit mijn leven. Door flink aan te pakken en onszelf kwetsbaar op te stellen is VANDEPUNT. een bedrijf dat een flinke groei doormaakt. Ik ben supertrots dat we met een professioneel en enthousiast team vette films produceren, iedere keer proberen we onszelf te overtreffen.

Puck Mickers.

Video marketeer - Producer

Emotie en Beleving, met een lach, een traan, verbazing of humor. Een verhaal vertellen op een manier zodat de kijker een ultiem gevoel overhoudt. Het is fantastisch dat we in 2011 een droom verwezenlijkte: VANDEPUNT. Filmproducties opstarten samen met Carl. Met inmiddels een prachtige crew van professionals hebben wij het voorrecht het mooiste beroep op deze aarde te mogen uitoefenen.

David.
David van Haandel

David van Haandel.

Cameraman - Editor - Animator

Sinds enkele jaren ben ik fulltime bij VANDEPUNT. te vinden, direct na mijn studie audiovisuele productie. Mijn passie is filmen, monteren en animeren. Van niets, iets maken samen met team VANDEPUNT. dat bevalt me heel erg goed! Een super leuk bedrijf met alleen maar leuke mensen.

Luuk.
Luuk van Riel

Luuk van Riel.

Cameraman - Editor - Illustrator

Erg gaaf om samen met andere professionals te werken. De VANDEPUNT. familie is een hechte groep audio-visueel specialisten met een passie voor het maken van indrukwekkende films. Ik voel me vereerd om samen met hun vette producties te maken. Mijn doel is impact creëren en een gevoel bij de kijker achterlaten.

Nick.
Nick Janssen

Nick Janssen.

Regisseur - Cameraman - Editor - Sounddesigner

Na jaren ervaring op het gebied van fictie en documentaires beland ik nu met alle dank en plezier bij Carl en Puck van VANDEPUNT. Filmproducties. Onze onderlinge klik enthousiasme en energie blijkt het perfecte recept voor de gaafste producties. Films maken is vet, creatief en awesome. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg, want het is allemaal geen punt bij van de Punt! Kom maar op!!

Joeri.
Joeri Pruys

Joeri Pruys.

Conceptontwikkelaar - Scenarioschrijver - Communicatiestrateeg - Allround filmmaker

Ik help mensen en organisaties hun verhaal te vertellen. Dat doe ik door concepten en strategieën te ontwikkelen voor bedrijfsfilms, contentmarketing en communicatie. Ik zoek dan naar de echte verhalen, de menselijke kant. Ik heb jarenlange praktijkervaring in corporate communicatie, maar ook in het maken van eigenzinnige fictiefilms. Ik vind het ontzettend waardevol om als freelancer mijn brede ervaring en groot enthousiasme voor het vak in te zetten voor VandePunt en zijn klanten.

Niels.

Niels.

Cameraman - editor

Bij VANDEPUNT. Filmproducties voelde ik me meteen onderdeel van de VANDEPUNT. familie. Film is het mooiste wat er is, verhalen vertellen en een gevoel achterlaten. Met een creatief, professioneel en vooral enthousiast team werken we aan de gaafste producties. We gaan zoveel mogelijk nieuwe uitdagingen aan. We maken video’s met impact en blazen de kijker omver!

Rik.

Rik.

Cameraman - Editor

Iedere ochtend ga ik met plezier naar kantoor toe, om daar met het altijd enthousiaste team aan de gaafste projecten te werken. Doordat we veel verschillende opdrachten krijgen, leer ik hier iedere dag weer nieuwe dingen bij. (🤫ik gok dat ik hier al meer heb geleerd dan mijn 3 jaar op school)

ONZE KLANTEN.

Onze expertises.

Dat video werkt, is geen geheim. Maar welke video werkt het best? Dat stemmen we graag met je af. Een hippe commercial dient immers een ander doel dan een informatieve instructievideo. Kijk vast bij onze expertises om (letterlijk) een beeld te krijgen van wat we doen.

Wat we doen.

Ready for impact?

Benieuwd wat VANDEPUNT. voor je kan betekenen? En ben je er klaar voor om omvergeblazen te worden?
Bel onze aanspreekpunten Carl of Puck!

Yes, I am ready!