Een state of the art PV installatie opgeleverd met een oppervlakte van 110.000 vierkante meter en een totaal vermogen van 13.1 MW. 40.500 zonnepanelen met een equivalent aan 4821 huishoudens!

Een XXL logistiek centrum van 110.000 m² . Vastgelegd in ca. 14 maanden tijd door onze High-end timelapse systemen met verschillende camerastandpunten. De beelden zijn geschoten tijdens belangrijke momenten in dit prestigieuze project doordat we op afstand de systemen kunnen bedienen.

Een logistiek centrum met 600 m² kantoorruimte en 31.000 m² magazijn ontworpen voor logistieke efficiëntie en voedselveiligheid (HACCP). Vastgelegd in 10 maanden tijd door ons in eigen huis ontwikkelde High-end timelapse systeem en beelden geschoten tijdens belangrijke momenten in dit prestigieuze project. Dit is een bouwfilm, die met interviews verteld hoe deze bouw is ontwikkeld en gerealiseerd.

Bijna 90.000 vierkante meter inclusief een kantoorpand en parkeergarage. Bart de Sitter (development director) verteld over deze specifieke bouw, die vast werd gelegd door een timelapse camera, dronebeelden en waar we diversen beelden tijdens belangrijke momenten op de bouw gemaakt hebben. En d.m.v. een eigen ontwikkeld systeem kon de projectontwikkelaar, de aannemer en de klant de bouw live volgen via een livestream.

Een tijdelijk gebouw groter dan een voetbalveld voor een beurs in de Messe van Frankfurt. 2 weken lang mochten we met 6 camera’s in winterse kou en sneeuw deze timelapse vastleggen. Met een prachtig resultaat van een bouw van ruim 2 weken weergegeven in een kleine 2 minuten.

230.000 foto’s in 2 weken

Deze bouw mochten we in beeld brengen doormiddel van een Timelapse. Met constant 3 en op sommige dagen zelfs 6 camera’s werd de gehele bouw, die enkele maanden in beslag nam vastgelegd. Na een speurwerk door ruim 400 gigabite is de complete bouw te zien in bijna 2 minuten.

Een timelapse die menig staatshoofd een al whoow gevoel heeft gegeven.

400 gigabite in 12 weken

Van een mooi groen weiland langs het spoor in een kleine 2 minuten naar een multifunctionele nieuwe locatie voor Friesland Campina.

In samenwerking met Next Level en Unibouw werd deze bouw in ruim 10 maanden vastgelegd door een high-end timelapse systeem.

  143.000 foto’s

  41 weken

Niet alleen het uiterlijk stond in het middelpunt, ook kent het pand een duurzaam karakter, helemaal volgens alle eisen. Dit wordt dan ook uitgebreid verteld in deze bouwfilm van de bouw van een nieuw warehouse van DSV solutions te ’s Heerensberg.