Samen met Ploegmakers Groep, Partners en Pröpper en Innovatiehuis de Peel hebben we een animatie ontwikkeld om het voor investeerders, collega-ondernemers en andere partners te visualiseren en zo ook te enthousiasmeren. Samen dragen we zo allemaal een steentje bij aan een beter milieu. De stijl is helemaal in eigen huis ontwikkeld en ontworpen.

Streven naar een einde van e-waste. My Micro group gelooft in het geven van een tweede leven voor apparaten. Door middel van een animatie gecombineerd met video laten ze zien hoe ze dit willen bereiken.

De wens om minder energie te verbruiken en de specifieke mogelijkheden van LED-verlichting creëert Oreon met de Oreon Grow Light oplossingen voor een optimale, meer efficiënte en innovatieve wijze van belichting. In deze animatie zien we de vele voordelen van dit unieke watergekoelde systeem, die vooral op beurzen over de hele wereld goed binnenkomt bij bezoekers waardoor er veel interessante sales gesprekken ontstonden.

In deze 3D animatie maken we een vlucht door de Motor en laten we de High Performance Air filter products van Twin Air zien.
Een commercial die online te zien is en op grote schermen over de hele wereld tijdens alle MX1 en MX2 GP’s.
Binnen 48 uur meer dan 54.000 views, 2.000 likes en 290 keer gedeeld.

Voor ieder merk en type cabine heeft ESTEPE goedgekeurde interieuraanpassingen beschikbaar.
ESTEPE uit Heesch vroeg ons een 3D animatie te realiseren, waarin de modificaties die ze verrichten omtrent het interieur zichtbaar worden .

Door middel van een 3D animatie communiceert Rabobank Bommelerwaard de boodschap van de coöperatie.
Voor ieder dorp is een kernteam samengesteld om zo gericht kennis, netwerk en financiële middelen te delen met de samenleving.
Een manier van communiceren waar de Rabobank veel positieve reacties op heeft gekregen.