In deze animatie kijken we mee met Sara. Sara heeft gescheiden ouders en samen met Bureau Jong en met mede leerlingen werkt ze er aan om haar problemen te verhelpen. Om op sommige momenten de emotie te benadrukken is motion-tracking gebruikt om dit te creëren.

Sidekix, together heroes. De naam zegt het al. Sidekix is de sidekick van hun klanten (de helden). Deze animatie is volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Dus wij zijn trots om de sidekick van Sidekix te zijn. Together Heroes.

Samen met Vissers Energy Group is deze 2D explainer animatie ontwikkeld. De inhoudelijke kennis van Vissers en grafische vormgeving, animatie en sounddessign van VANDEPUNT.
Wat naadloos aansluit op de bestaande huisstijl van Vissers Energy Group. Een mooi project en leuke samenwerking.
TANX YOU’R WELCOME

Carbon Farming is een nieuwe manier van landbouw om koolstof in de bodem vast te leggen. Koolstof die anders als CO2 in onze atmosfeer terechtkomt en klimaatverandering veroorzaakt. Deze animatie is samen met ZLTO en North Sea Region ontwikkeld. De stijl is helemaal in eigen huis gecreëerd en ontworpen.

Living Experience van Koninklijke Visio – Hoe technologie het leven van blinde en slechtziende mensen makkelijker en rijker maakt, maar ook hoe Visio die kennis deelt. Volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met Koninklijke Visio.

2D animatie: een superleuke  manier  om je werkwijze uit te leggen.