Je bedrijf op een ludieke manier in beeld brengen met als doel zo’n hoog mogelijk bereik en deelfactor creëren.

Daarom hebben we samen met BAS Trucks een concept ontwikkeld met 6-voudig wereldkampioen trial-cross Adam Raga.

En door er een leuke première aan te hangen ging de film viraal. Meer dan een miljoen views binnen 3 dagen en bijna 8 duizend keer gedeeld.

Een prachtig feest van het 25 jarig bestaan van Laco. Ruim 1.200 personeelsleden werden getrakteerd op een kermis, cabaret, bands, dj’s. Een te gekke sfeer die de film helemaal maakt.

Plastic producten die u elke dag gebruikt. Ze zien er zo eenvoudig uit, maar in het hart daarvan ligt een verhaal van innovatie en technologie. Wat je elke dag van je leven nonchalant gebruikt, bevat een wereld van innovatie, kwaliteit en zelfs duurzaamheid. Welkom in de wereld van Haval Packaging.

Tussen de wereldberoemde rozentuinen is een van de meest geavanceerde bedrijven van de wereld gevestigd. Vandaar de verrassing van Lottum.

Seco wilde ook graag hun omgeving en de mensen wilden laten zien. Een enorm succes bij de klanten en in de hele omgeving waar de films tijdens het 40 jarig bestaan aan werd getoond.

De film “Cleaning your World” is over de hele wereld zeer goed ontvangen. Van China tot de VS. Deze corporatefilm verteld het verhaal van Gröninger Cleaning Systems. Samen met Gröninger bedachte we het concept en hebben we in de haven van Rotterdam deze prachtige beelden geschoten.