Een state of the art PV installatie opgeleverd met een oppervlakte van 110.000 vierkante meter en een totaal vermogen van 13.1 MW. 40.500 zonnepanelen met een equivalent aan 4821 huishoudens!

Een logistiek centrum met 600 m² kantoorruimte en 31.000 m² magazijn ontworpen voor logistieke efficiëntie en voedselveiligheid (HACCP). Vastgelegd in 10 maanden tijd door ons in eigen huis ontwikkelde High-end timelapse systeem en beelden geschoten tijdens belangrijke momenten in dit prestigieuze project. Dit is een bouwfilm, die met interviews verteld hoe deze bouw is ontwikkeld en gerealiseerd.

Bijna 90.000 vierkante meter inclusief een kantoorpand en parkeergarage. Bart de Sitter (development director) verteld over deze specifieke bouw, die vast werd gelegd door een timelapse camera, dronebeelden en waar we diversen beelden tijdens belangrijke momenten op de bouw gemaakt hebben. En d.m.v. een eigen ontwikkeld systeem kon de projectontwikkelaar, de aannemer en de klant de bouw live volgen via een livestream.

Niet alleen het uiterlijk stond in het middelpunt, ook kent het pand een duurzaam karakter, helemaal volgens alle eisen. Dit wordt dan ook uitgebreid verteld in deze bouwfilm van de bouw van een nieuw warehouse van DSV solutions te ’s Heerensberg.