In deze animatie kijken we mee met Sara. Sara heeft gescheiden ouders en samen met Bureau Jong en met mede leerlingen werkt ze er aan om haar problemen te verhelpen. Om op sommige momenten de emotie te benadrukken is motion-tracking gebruikt om dit te creëren.

Sidekix, together heroes. De naam zegt het al. Sidekix is de sidekick van hun klanten (de helden). Deze animatie is volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Dus wij zijn trots om de sidekick van Sidekix te zijn. Together Heroes.

Samen met Vissers Energy Group is deze 2D explainer animatie ontwikkeld. De inhoudelijke kennis van Vissers en grafische vormgeving, animatie en sounddessign van VANDEPUNT.
Wat naadloos aansluit op de bestaande huisstijl van Vissers Energy Group. Een mooi project en leuke samenwerking.
TANX YOU’R WELCOME

Carbon Farming is een nieuwe manier van landbouw om koolstof in de bodem vast te leggen. Koolstof die anders als CO2 in onze atmosfeer terechtkomt en klimaatverandering veroorzaakt. Deze animatie is samen met ZLTO en North Sea Region ontwikkeld. De stijl is helemaal in eigen huis gecreëerd en ontworpen.

Living Experience van Koninklijke Visio – Hoe technologie het leven van blinde en slechtziende mensen makkelijker en rijker maakt, maar ook hoe Visio die kennis deelt. Volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met Koninklijke Visio.

2D animatie: een superleuke  manier  om je werkwijze uit te leggen.

Samen met Ploegmakers Groep, Partners en Pröpper en Innovatiehuis de Peel hebben we een animatie ontwikkeld om het voor investeerders, collega-ondernemers en andere partners te visualiseren en zo ook te enthousiasmeren. Samen dragen we zo allemaal een steentje bij aan een beter milieu. De stijl is helemaal in eigen huis ontwikkeld en ontworpen.

Streven naar een einde van e-waste. My Micro group gelooft in het geven van een tweede leven voor apparaten. Door middel van een animatie gecombineerd met video laten ze zien hoe ze dit willen bereiken.

De wens om minder energie te verbruiken en de specifieke mogelijkheden van LED-verlichting creëert Oreon met de Oreon Grow Light oplossingen voor een optimale, meer efficiënte en innovatieve wijze van belichting. In deze animatie zien we de vele voordelen van dit unieke watergekoelde systeem, die vooral op beurzen over de hele wereld goed binnenkomt bij bezoekers waardoor er veel interessante sales gesprekken ontstonden.

In deze 3D animatie maken we een vlucht door de Motor en laten we de High Performance Air filter products van Twin Air zien.
Een commercial die online te zien is en op grote schermen over de hele wereld tijdens alle MX1 en MX2 GP’s.
Binnen 48 uur meer dan 54.000 views, 2.000 likes en 290 keer gedeeld.

Voor ieder merk en type cabine heeft ESTEPE goedgekeurde interieuraanpassingen beschikbaar.
ESTEPE uit Heesch vroeg ons een 3D animatie te realiseren, waarin de modificaties die ze verrichten omtrent het interieur zichtbaar worden .