The farmers from the valley

‘Boekel – the farmers from te valley’, laat zien dat Boekel veel méér is dan het boerendorp waar mensen het voor houden. En horen we daar nou BBC-icoon David Attenborough de loftrompet steken over Boekel? De prachtige documentaire laat de vele mogelijkheden zien die Boekel kent voor jong en oud om hun leven op te bouwen. Boekel is een gemeente die vooruitdenkt, innoveert en ruimte biedt aan hightech bedrijven en andere creatieve initiatieven.

VandePunt. Filmproducties is een dynamisch en jong bedrijf, ze denken écht met je mee om een uniek resultaat te bereiken, voor onze specifieke wens op film en montage gebied. Wat vooral voor onze doelgroep erg speciaal is. Ik ben heel tevreden over de behaalde resultaten en onze samenwerking.  
Jamuna van Raay - Koninklijke Visio
De samenwerking met VandePunt kan ik omschrijven als een samenwerking waarbij het enthousiasme en de gedrevenheid ervan af spat. De persoonlijke benadering en de korte lijnen dragen eraan bij dat je snel en adequaat tot de juiste afstemming komt. Dit alles resulteert in een professionele videobeleving!
Stefan Pennings - 't Zusje
VandePunt is verantwoordelijk geweest voor de productie van onze aller eerste landelijke tv-commercial. Het enthousiasme en doorzettingsvermogen, de professionaliteit en de fijne communicatie hebben er voor gezorgd dat het eindresultaat al onze verwachtingen heeft overtroffen.
Samantha van Alphen - Replace Direct
Wat een geweldige productie! Wat was ik graag aanwezig geweest tijdens de opnames om jullie gepassioneerd aan het werk te zien.  Hier is maar één woord voor: Chapeau... Mannen, veel succes in de toekomst, wij gaan zeker meer van elkaar horen...
Rob Janssen - Seco Jabro
Wij hebben voor VANDEPUNT gekozen omdat we snel in de gaten hadden dat ze aan een half woord genoeg hadden om tot een heel woord aan resultaat te komen.
Peter Jan Broeders - Azalp.nl

Credits

Geproduceerd & Geregisseerd - VANDEPUNT

Muziek & Sounddesign - VANDEPUNT