The farmers from the valley

‘Boekel – the farmers from te valley’, laat zien dat Boekel veel méér is dan het boerendorp waar mensen het voor houden. En horen we daar nou BBC-icoon David Attenborough de loftrompet steken over Boekel? De prachtige documentaire laat de vele mogelijkheden zien die Boekel kent voor jong en oud om hun leven op te bouwen. Boekel is een gemeente die vooruitdenkt, innoveert en ruimte biedt aan hightech bedrijven en andere creatieve initiatieven.

Het doel was om duidelijk te laten zien hoe onze producten in elkaar zitten en welke stappen we hiervoor doorlopen. Dit is erg goed gelukt en we hebben ontzettend veel positieve reacties van onze klanten ontvangen. Super samenwerking en er gaan zeker nog meer animaties volgen! Bedankt!
John van den Buijs - ESTEPE
Ze denken écht met je mee om een uniek resultaat te bereiken, wat vooral voor onze doelgroep erg speciaal is. Ik ben heel tevreden over  onze samenwerking.  
Jamuna van Raay - Koninklijke Visio
Een samenwerking waar het enthousiasme en de gedrevenheid ervan af spat.   Persoonlijke benadering en de korte lijnen resulteert in een professionele videobeleving!
Stefan Pennings - 't Zusje
Het enthousiasme, de professionaliteit en de fijne communicatie hebben er voor gezorgd dat het eindresultaat al onze verwachtingen heeft overtroffen.
Samantha van Alphen - Replace Direct
Wat een geweldige productie! Hier is maar één woord voor: Chapeau... Mannen, wij gaan zeker meer van elkaar horen...
Rob Janssen - Seco Jabro

Credits

Geproduceerd & Geregisseerd - VANDEPUNT

Muziek & Sounddesign - VANDEPUNT