BEHIND THE SCENES – COMMERCIAL CLUB 9

Stap in de magische wereld van creativiteit en energie terwijl we je meenemen achter de schermen van de opnames voor de sprankelende commercial van Club 9, in samenwerking met niemand minder dan Alive and Kicking! 🎬✨

Het waren twee dagen vol energie, hard werken en veel plezier, waarbij de creatieve geesten van Alive and Kicking en VANDEPUNT. samensmolten om iets prachtigs creëren. Achter de schermen waren de sets gevuld met levendige kleuren, schitterend licht, waardoor er een fantastische sfeer is gecreëerd. Het team werkte als een goed geoliede machine.

Het concept is bedacht door Alive and Kicking, waarbij de voorbereiding al lange tijd gaande was. Er zijn decors ontworpen en gebouwd, volop geschilderd en véle props en rekwisieten zijn verzameld om in 2 draaidagen maar liefst 5 totaal verschillende settings te bouwen op één locatie. Waarvoor 4 volle vrachtwagens aan equipment, materiaal en decorstukken nodig waren. Een flinke uitdaging, maar wel efficiënt.

Dit om shots te creëren voor een commercial die niet alleen een product promoot, maar ook een verhaal verteld en emoties oproept bij de doelgroep. Daarnaast is er genoeg content gecreëerd waarmee Alive and Kicking nog lange tijd campagne kan voeren voor diverse short advertenties op social media.
Puck Mickers - VANDEPUNT.

Credits

Creative marketing bureau - Alive and Kicking

Client - Club 9

Productie - VANDEPUNT.

Producer - Carl van de Wetering

Creative producer - Maria Gao

Regie - Freek van Haagen

Director of Photography - David van Haandel

Gaffer - Cinelicht - Jan van Galen

Gripp - Niels Rutten

Setdressing - Alive and Kicking en VANDEPUNT.

Productie en Setdressing - Mabel Dellebeke

Visagie - Joyce Walian - Elise Langenhuizen

Model - Leila Jane Ali-Dib

Locatie - Studio BOXX

Bewerking - Alive and Kicking