VERBA

Wij hebben het mooie verhaal van VERBA mogen vastleggen op film. Een prachtig familiebedrijf dat innovatieve varkensvoerbakken voor de nationale en internationale markt produceert. In de video kun je zien hoe ze al 50 jaar vol toewijding de behoefte van varkenshouder en varken omzetten naar de perfecte voerbak en hoe ze daarbij hun footprint minimaliseren.

Het doel was om duidelijk te laten zien hoe onze producten in elkaar zitten en welke stappen we hiervoor doorlopen. Dit is erg goed gelukt en we hebben ontzettend veel positieve reacties van onze klanten ontvangen. Super samenwerking en er gaan zeker nog meer animaties volgen! Bedankt!
John van den Buijs - ESTEPE
Ze denken écht met je mee om een uniek resultaat te bereiken, wat vooral voor onze doelgroep erg speciaal is. Ik ben heel tevreden over  onze samenwerking.  
Jamuna van Raay - Koninklijke Visio
Een samenwerking waar het enthousiasme en de gedrevenheid ervan af spat.   Persoonlijke benadering en de korte lijnen resulteert in een professionele videobeleving!
Stefan Pennings - 't Zusje
Het enthousiasme, de professionaliteit en de fijne communicatie hebben er voor gezorgd dat het eindresultaat al onze verwachtingen heeft overtroffen.
Samantha van Alphen - Replace Direct
Wat een geweldige productie! Hier is maar één woord voor: Chapeau... Mannen, wij gaan zeker meer van elkaar horen...
Rob Janssen - Seco Jabro

Credits

Geproduceerd & Geregisseerd - VANDEPUNT

Muziek & Sounddesign - VANDEPUNT