Wij zijn VANDEPUNT., verhalenvertellers in video.

Instructiefilm laten maken

Van productuitleg tot de vertaling van je dienstverlening naar een animatie. Of zelfs een combinatie van meerdere factoren. Een instructiefilm laten maken moet wat opleveren. Het kan de klantenservice ontlasten of juist ingezet worden voor commerciële doeleinden. De instructiefilm is bestemd voor de klant, degene die jij wil helpen. Wij maken instructievideo’s met opnames vanuit alle benodigde hoeken en ondersteunen deze met animatie, teksten en/of geluid. Versterk je FAQ-pagina met een persoonlijke instructiefilm ontwikkeld door VandePunt. Wij laten graag zien wat wij kunnen, maar zeker ook wat we voor jou zouden kunnen betekenen.

Uitleganimatie laten maken

Een vorm waar veel gebruik van wordt gemaakt wanneer je bij ons een instructiefilm laat maken is een uitleganimatie. De werkelijkheid wordt vertaald in een animatie. Een verhaal verwerkt in een overzichtelijke en duidelijke film. Met deze instructiefilm communiceer je op een heel toegankelijke wijze naar je klanten of misschien wel naar je eigen medewerkers. Diverse varianten die we graag bespreekbaar maken. Tijdens onze kennismaking brengen we in kaart wat jouw wensen en ideeën zijn voor het maken van een explanimation. Vervolgens stellen we een script op waarin onze designers en illustrators je meenemen in je eigen video. Zo hebben we dat ook gedaan voor Rabobank Bommelerwaard. Zij hebben ons een uitleganimatie laten maken in 3D waarin de samenstelling van kernteams is uitgelegd aan de klanten.

Animatie en live-action video combineren

Het is ook mogelijk om animaties met live-action te combineren. De animaties ondersteunen de beelden die je maakt van de werkelijkheid. Zo leg je jouw product of dienst gedetailleerder uit, zonder dat het te ingewikkeld wordt. Op deze manier kun je jouw bedrijfsvoering of product tonen, mensen binnen je bedrijf laten zien en dit versterken door een verhaal vertaald in een animatie. Ook de audio hierbij is van groot belang. Door middel van sounddesign koppelen we geluiden en stemmen aan de animaties en live-action video’s. Capability heeft een leuk project door ons laten uitvoeren met een mooi eindresultaat bestaand uit beelden en animaties.

Onze werkwijze

Bij ons staat samenwerking centraal. Wij nemen je mee in de wereld van film en denken met je mee. Jij hebt een boodschap die je over wilt brengen, VandePunt heeft de middelen om deze krachtig en effectief neer te zetten. Door een nauwe samenwerking en onze expertise zijn we ervan overtuigd dat dit een gouden combinatie is en tot de beste resultaten leidt. Wij gaan daarvoor als volgt te werk:

  1. Intake: in een vrijblijvend gesprek bespreken we jouw ideeën en wensen en maken we een begroting voor de ontwikkeling van een instructiefilm.
  2. Script: jouw boodschap vertalen we naar een script, zodat je een goed beeld krijgt van de instructiefilm die we gaan ontwikkelen.
  3. Ontwikkeling: onze designers en illustrators gaan aan de slag om het script om te zetten in een instructiefilm.
  4. Bewerking: als de instructiefilm naar wens is gaan we de video bewerken met professionele software waarbij ook geluid en voice-over toegevoegd wordt.
  5. Oplevering: de instructiefilm wordt conform de afgesproken datum in gewenst bestand opgeleverd.

Ik wil mijn instructiefilm laten maken door VandePunt

Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek voor het laten maken van een instructiefilm. Wij zijn werkzaam in de regio Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch en komen graag bij jou op locatie op bezoek. Het doel wordt om jouw boodschap te vertalen in een duidelijke en mooie instructiefilm. Ook voor andere type films zijn wij de partij waarmee jij in zee zou kunnen gaan. We doen er alles aan dat ook jij enthousiast raakt van de mogelijkheden die film jou kan bieden. Kunnen we samen een succes behalen?

STAAT ONZE WERKWIJZE JOU AAN?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat door ons jouw animatievideo maken.

Neem contact op