Corona protocol

Hoe gaat het met jullie? Een veel gestelde vraag de laatste weken. Gelukkig kunnen we hierop antwoorden dat het goed gaat, we zijn gezond en we hebben plezier in wat we doen.

Anders is het wel. Ons werk is verschoven, we maken nu veel meer animaties, 360 graden films en timelapse en gaan gelukkig veel opnames ook gewoon door.
Daarvoor hebben wij onze plannen gereed en kunnen gewoon komen filmen.
Wat zijn onze protocollen?

 

  • GEZONDHEID voorop. De richtlijnen van RIVM zijn allereerst leidraad nummer 1. Voelt iemand van de Crew of opdrachtgevers zich niet lekker, dan blijft diegene thuis.
  • ANDERHALVE METER, Dus 1,5 mtr afstand tijdens opnames. Close-ups kunnen we filmen, daar hebben we telelenzen voor. Geluid nemen we op via een hengelmicrofoon. Er zijn meerdere afkijkmonitoren, waardoor de crew niet dichtbij elkaar hoeft te staan.
  • HYGIENE, We wassen onze handen met grote regelmaat en hebben beschermende middelen bij ons zoals handschoenen, mondkapjes en desinfectiemiddel. Alle gebruikte apparatuur wordt aan het einde van de dag gereinigd.
  • CORONAMASTER, bij grotere producties waar meerdere mensen op de set moeten zijn is iemand aangesteld om erop te letten dat iedereen zich aan de 1,5 meter houdt en aan de hygiĆ«neregels.

 

Zo kunnen we de komende tijd video’s met impact blijven maken, waarmee we rekening houden met de veiligheid van onze medewerkers en opdrachtgevers.