Wij zijn VANDEPUNT., Specialist in bouwfilms.

Bouwfilm laten maken

Een geheel bouwproject vertalen wij naar mooie beelden. Met een team van specialisten nemen we jou mee om een totaalbeeld te geven van begin tot eind. In een bouwfilm kun je alles kwijt wat je wilt overbrengen aan je klanten of partners.  We beginnen met het doornemen van het project. Wat is belangrijk en wat zijn de USP's. Vervolgens nemen we samen de planning door en schakelen we met de projectleider ter plaatse zodat we de volgende fases kunnen gaan opnemen en eventueel een lange termijn timelapsesysteem of timelapsecamera kunnen installeren. Met dit unieke timelapse systeem kan jij, de projectleider en eventueel jouw klant, meekijken met het meekijkpunt. Foto's die worden geüpload naar een eigen pagina zodat je de bouw constant kunt volgen op afstand. Tijdens of na de bouw kan er worden gekozen om de klant of derden te interviewen om zo nog meer verhaal te geven aan de bouwfilm. Unieke testimonials en reviews die je op deze manier kunt delen met de wereld. Al deze beelden worden uiteindelijk bewerkt tot een dynamische film met impact. Dit doe we ook door muziek en sounddesign toe te passen. Een bouwfilm kun je uitdragen via je website en social media, maar is onmisbaar tijdens een presentatie of salesgesprek. Veiligheid staat voorop en met veel plezier werken wij aan jouw bouwfilm. Wil jij jouw bouwfilm laten maken door VANDEPUNT? Laten we dan snel eens om de tafel gaan zitten.

STAAT ONZE WERKWIJZE JOU AAN?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat door ons jouw bouwvideo maken.

Neem contact op

Bouw film laten maken

Een bouwfilm geeft de mogelijkheid om aan jouw bouwproject een uniek gevoel mee te geven. Dat kan door het weer te geven, door middel van Timelapse of op basis van testimonial, het verhaal van de eindgebruiker. Dit uniek gevoel jouw (potentiële)klanten overtuigt. Samen bepalen hoe we het bouwproject gaan overbrengen in een film. Met oog voor detail, precisie en met veel kennis en expertise kun je jouw bouwvideo laten maken door VANDEPUNT. Wij weten precies wat de kijkers willen zien hoe we dat op een zo duidelijk mogelijke manier aan de klant kunnen overbrengen. Voor een unieke en indrukwekkende video ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk maar eens hoe we dit bouwproject hebben gemaakt.

Bouwvideo laten maken

Een bouwfilm of bouwvideo kan op tal van manieren geproduceerd worden. Wij nemen je hierin mee en denken aan alles. Jij wordt onderdeel deze creatie, zodat we alles uit de bouwvideo kunnen halen. We geven een aantal voorbeelden van bouwvideo’s die wij met trots en plezier hebben geproduceerd:

Bouwfilm laten maken met daarin timelapse verwerkt: Friesland Campina had de wens om hun nieuwbouwproject op een knallende en flitsende wijze te laten zien. Een bouwfilm in vorm van testimonial en timelapsevideo met een verbluffend resultaat.

Timelapse laten maken: Een bouwproject kan door middel van een timelapsevideo. Op deze manier zie je de complete bouw in 1 of 2 minuten opbouwen. Met onze high-end timelapsesystemen van hoge kwaliteit en een dynamische edit zijn dit video’s met impact.

Bouwfilm laten maken: wil je laten zien hoe jouw bedrijf tot stand is gekomen? Vanaf het begin van de bouw tot waar het nu voor staat. We brengen dit geheel in beeld door middel van timelapses, droneshots en prachtige cinematische shots. Een unieke meerwaarde voor bouwbedrijven. Iets voor jouw bedrijf?

Bouwfilm laten maken op locatie

Natuurlijk willen we het bouwproject van binnen en buiten leren kennen om een geschikte bouwfilm te maken. Op locatie kunnen we de beste bouwvideo vormgeven. Dat doen we met verschillende opnames, met gewone beelden, drone opnames en timelaps. Zo kunnen we de project perfect overbrengen. Benader ons gerust voor de volgende opdrachten:

  • Bouwfilm laten maken in Breda
  • Bouwfilm laten maken in Tilburg
  • Bouwfilm laten maken in Eindhoven
  • Bouwfilm laten maken in Den Bosch
  • Bouwfilm laten maken in Rotterdam
  • Bouwfilm laten maken in Amsterdam
  • Bouwfilm laten maken in Utrecht

bouwfilm kosten

We krijgen regelmatig de vraag wat de kosten zijn als je een bouwfilm wilt laten maken. Hier kunnen we  helaas geen eenduidig antwoord op geven. We houden natuurlijk altijd rekening met bepaalde budgetten, maar ons doel is om jouw wensen om te zetten in een film die de juiste impact heeft.

In contact komen met VANDEPUNT? Samen met ons kun je jouw bouwfilm laten produceren zoals jij dat graag zou willen.

STAAT ONZE WERKWIJZE JOU AAN?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat door ons jouw bouwfilm maken.

Neem contact op