Ga jij samen met je collega’s, relaties of leveranciers de uitdaging aan om de snelste hardlopers van Gemert te worden?

Al is meedoen natuurlijk belangrijker dan winnen! Teamspirit, daar draait het om. Samen trainen, samen lopen en natuurlijk samen met je team de finish halen! VANDEPUNT. is dit jaar wederom de trotse sponsor van de Gemert City Business Run. Een team van fervent hardlopers dat het bedrijfsleven wil aanmoedigen om in beweging te komen. Geen betere manier om dat te doen dan doormiddel van een Business Run. We zijn trots op een event als dit in Gemert en dagen je daarom graag uit om het tegen ze op te nemen. Dus verzamel je team, relaties of leveranciers, ervaren hardlopers of niet, ze zijn allemaal welkom om deel te nemen. 

Wil jij samen met je werknemers, collega’s, relaties of leveranciers een leuk en sportief uitje en daarnaast ook nog kunnen netwerken met overige deelnemende bedrijven? Dan is dit je kans!

Je kunt kiezen voor een route van 5 of 10 kilometer door het mooie Gemert en vormt een team met minimaal drie en maximaal vijf personen. Na afloop kan er gezellig geproost worden op jullie teamprestatie. De Gemert City Run brengt sport en gezelligheid samen tot één evenement tijdens de VANDEPUNT. Business Run.

De Gemert City Run zal plaatsvinden op zaterdag 9 juli 2022 en inschrijven kan via www.gemertcityrun.nl .