Heeft u een evenement: een jubileum, opendag, feest. Deze vastleggen met de energie en emotie die het evenement uitstraalt zodat mensen die het gemist hebben het toch mee kunnen beleven. En op deze manier kunt u het later nog eens terug kijken en zien hoe indrukwekkend het was.

LACOLAND AFTERMOVIE

Een prachtig feest van het 25 jarig bestaan van Laco. Ruim 1.200 personeelsleden werden getrakteerd op een kermis, cabaret, bands, dj’s.

Een te gekke sfeer die de film helemaal maakt.

Bedrijfsnaam: Laco

Triple Double

In samenwerking met Nick Janssen mochten we voor Triple Double een leuke film maken voor een event van Parastars. En dat met niemand minder dan Jochem Meijer.

Super leuk!

Bedrijfsnaam: Triple Double Sportmarketing

Breda Future

Als jaren lang mediapartner van ’s werelds nummer 1 Future tennistornooi zijn we veel op pad geweest voor teaser films en hebben we vele filmpjes tijdens het tournooi gemaakt. Interviews, samenvattingen, leuke portretfilmpjes en uiteindelijk uiteraard een gave aftermovies.

Sport blijft uiteindelijk toch een van de mooiste belevenissen die er zijn.

Bedrijfsnaam: Breda Future

Gemert Cityrun

Sinds het eerste jaar van dit prachtige evenement is VandePunt sponsor en mediapartner. Sport verbindt vinden wij en daarnaast erg belangrijk voor jong en oud. Daarom sponsoren we de kidsrun en lopen we zelf ook mee met 2 teams in de businessrun, en met resultaat! Al 3 jaar op rij het podium! 🙂

Bedrijfsnaam: Gemert Cityrun

Kasparov Breda Live

Breda Live is misschien wel het festival van Breda en kasparov organiseert hier al een aantal jaar een bedrijfsevent omheen. Kasparov vroeg ons hier een korte registratie van te maken.

Bedrijfsnaam: Kasparov "Intermediair in financials"