Wij zijn VANDEPUNT., verhalenvertellers in video.

Timelapse laten maken

Breng jouw project of evenement prachtig in beeld met een timelapse van VandePunt. Bij ons kun je een timelapse laten maken van ieder proces. Denk aan nieuwbouw- of renovatieprojecten, festivals of sportevenementen. Deze gebeurtenissen nemen een tijd in beslag die met een timelapse op een indrukwekkende manier kunnen worden weergeven in een versneld beeld. Ons unieke systeem is zeer betrouwbaar voor een lange termijn timelapse. Daarnaast zijn wij in staat om processen in beeld te brengen die voor ons niet waarneembaar zijn. Ben jij benieuwd wat VandePunt voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en wie weet kunnen wij voor jou een prachtige timelapse maken.

STAAT ONZE WERKWIJZE JOU AAN?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat door ons jouw animatievideo maken.

Neem contact op

Bouw timelapse

Hoe mooi is het om de bouw van een gigantisch project over een lange periode in beeld te brengen waarbij je in een korte tijd de voortgang krijgt te zien? Wij van VandePunt brengen de ontwikkeling van bouwprojecten puntgaaf in beeld met een bouw timelapse. Het liefst met meerdere camera’s, zodat we ieder moment vanuit ieder oogpunt kunnen vastleggen. Met ons eigen unieke systeem zijn wij in staat om beeldopnamen te maken van hoge kwaliteit over een lange periode. Met een bouw timelapse kunnen bouwbedrijven het proces van de dienst die zij leveren heel overzichtelijk laten zien in een versnelde video. Je hoeft je geen zorgen te maken over de grootte, duur en omvang van jouw bouw. VandePunt brengt ieder project zorgvuldig en kwalitatief in beeld!

Bouwfilm

Een bouw timelapse geeft het proces van nul tot oplevering weer. Hoe mooi is het om deze bouw timelapse te verwerken in een heuse bouwfilm? Combineer de bouw timelapse met real-life beelden van de bouw en/of beelden nadat het gebouw in gebruik is genomen. Denk daarbij aan actieshots gedurende de bouw of van personeel aan het werk in het gebouw. Laat de bouwfilm compleet maken door mensen aan het woord te laten. Inclusief montage maken wij een bouwfilm die moet dienen als unieke meerwaarde en promotie van jouw bedrijf.

Constructie timelapse

Naast een bouw timelapse of bouwfilm bestaat er ook een constructie timelapse. Wil jij graag een constructie timelapse laten maken van de bouw van een bepaalde constructie? Wij maken specifieke timelapses van bijvoorbeeld staalconstructies, de bouw van etagevloeren of het aanleggen van een brug. Niets is voor ons te gek. Samen bepalen we hoe we jouw proces in beeld gaan brengen.

STAAT ONZE WERKWIJZE JOU AAN?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat door ons jouw animatievideo maken.

Neem contact op

Lange termijn timelapse

Timelapse fotografie is een specialisme waarbij tijd een rol speelt. Voor timelapse producties over een langere periode kun je een lange termijn timelapse door VandePunt laten maken. Projecten waar jaren over gaan kun je juist prachtig in beeld brengen met dit type timelapse. Hierbij maken we gebruik van camera’s die helemaal op zichzelf kunnen draaien en bestand zijn tegen alle omstandigheden.

Livestream

Naast het ontwikkelen van diverse timelapses biedt VandePunt ook de mogelijkheid om live mee te kijken naar het proces. Zo kun je de bouw of een evenement nauwlettend volgen in een speciaal ontworpen omgeving. We maken live video’s of passen dezelfde techniek toe als bij timelapses door foto’s aan te leveren. Deze video’s en foto’s zijn van hoge kwaliteit, zodat je tot in detail kunt inzoomen op werkzaamheden of gebeurtenissen. Video’s bieden zelfs de mogelijkheid om terug in de tijd te gaan kijken.

VandePunt timelapse laten maken

Voor alle soorten video’s, films of type fotografie neemt VandePunt je mee. En aan alles wordt gedacht. Van begin tot eind begeleidt VandePunt jou, jij bepaalt wat je in beeld wilt brengen. Wij visualiseren op alle mogelijke manieren in bewegend beeld en geluid. Ga jij samen met ons team een filmproductie opzetten?

STAAT ONZE WERKWIJZE JOU AAN?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat door ons jouw animatievideo maken.

Neem contact op