Nieuwbouw op indrukwekkende manier vastleggen. Of live meekijken.

Timelapse laten maken

Breng jouw project, product of evenement prachtig in beeld met een timelapse van VANDEPUNT. Bij ons kun je een timelapse laten maken van ieder proces. Denk aan bouwprojecten, renovatieprojecten, machinebouw, festivals of sportevenementen. Deze gebeurtenissen nemen een tijd in beslag die met een timelapse op een indrukwekkende manier kunnen worden weergeven in een versneld beeld. Ons unieke systeem is zeer betrouwbaar voor een lange termijn timelapse. We brengen processen in beeld die voor ons niet waarneembaar zijn. Ben jij benieuwd wat VANDEPUNT. voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en we leggen je graag uit hoe timelapse van toegevoegde waarde kan zijn.

Hoe werkt het.

1

Voorbereiding.

  • Contact
  • Locatiebezoek
  • Mogelijkheden bespreken
2

Installatie.

  • Bevestigen timelapse-systeem
  • Instellen software
  • Zelf meekijken
3

Bewerken.

  • Analyseren beelden
  • Edit timelapsevideo
  • Toepassen sound & VFX

1 Voorbereiding.

Ieder project is anders en de kunst is om de juiste balans te vinden tussen gebeurtenis en tijd. Het schieten van het juiste aantal foto’s over een bepaalde periode. Dit noemen we de interval. De interval bij een opkomende zon is bijvoorbeeld 1 seconde en een bouwproject 1 minuut, afhankelijk van de werkzaamheden die er plaats vinden. Soms gebeurt er op een bouwproject niet alle dagen visueel iets.

Door een goede voorbereiding en communicatie, en doordat we op afstand het systeem kunnen bedienen, zorgen we ervoor dat we de mooiste momenten op de juiste manier vastleggen en niks missen.

2 Timelapse-systeem.

Voor onze projecten gebruiken wij professionele spiegelreflexcamera’s en hoogwaardige lenzen. Dat doen we met een simpele reden. Top kwaliteit! En daardoor veel meer mogelijkheden.

Meer mogelijkheden zijn: Een veel mooier een haarscherp beeld. Tijdens de bewerking van de video kunnen we inzoomen op details en camerabeweging creëren, dus een extra dynamische timelapse en een betere indruk op je (potentiële) klanten.

Vandepunt heeft een systeem speciaal ontwikkeld voor lange termijn timelapse. Met een stofdichte en waterdichte Camerabehuizing, IP65, voorzien van zéér geavanceerde timelape-software, waardoor camera op iedere dag ingesteld kan worden en op afstand instelbaar is, ingebouwde emailfuncties, omtrent errors, stroomuitval, camerastoringen en een  noodstroomvoorziening, waarmee het systeem urenlang zonder stroom kan is het systeem zeer betrouwbaar en zijn we zeker van prachtige beelden.

3 Meekijkpunt.

 Zelf en of je klant ook altijd up-to-date. Doormiddel van ons meekijkpunt kan een project ten alle tijde in de gaten worden gehouden. Er kan zelfs terug in de tijd worden gekeken met de archieffunctie. Eventueel zijn de foto’s op hoge kwaliteit te downloaden. Ideaal voor up-to-date foto’s voor een presentatie of om te delen op socialmedia. De kwaliteit is zo goed dat het ook geschikt is voor drukwerk.

En er kan zelfs een livestream verbinding opgezet worden met live beeld en geluid.

Alles beveiligd, zodat je zelf bepaalt wie mee kan kijken.

Het is ook mogelijk om de foto’s met een vertraging te uploaden, zodat de foto’s niet realtime te zien zijn. Dit in geval van bedrijfsongevallen of calamiteiten. Je blijft daardoor in control over beelden die naar buiten mogen.

 

4 Post-productie.

 Goed om te weten dat we alle beelden ook back-uppen op onze servers.

We beginnen met het analyseren van de beelden. De tijden dat er niets gebeurt op de bouw halen we er tussenuit. Omdat de kwaliteit van de beelden nog hoger is dan ultra HD, maar liefst 6K kunnen we inzoomen tot in detail en het beeld van links naar rechts en van boven naar beneden laten bewegen zonder kwaliteitsverlies. We zoeken er de juiste muziek bij, voegen sounddesign toe en passen VFX (visual effects) technieken toe zoals: sky replacement (vervangen van de lucht waardoor het beeld rustiger wordt), de-flicker waardoor de flikkering van licht en donker wat ontstaat door de overvliegende wolken er uit wordt gehaald en masking waardoor objecten die er niet toe doen niet meer opvallen of worden verwijderd. Ofwel..

Een timelapse met impact!

STAAT ONZE WERKWIJZE JOU AAN?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en we kijken samen naar de beste mogelijkheden voor de mooiste timelapse.

Neem contact op

Bouw timelapse

Hoe mooi is het om de bouw van een gigantisch project over een lange periode in beeld te brengen waarbij je in een korte tijd de voortgang krijgt te zien? Wij van VandePunt brengen de ontwikkeling van bouwprojecten puntgaaf in beeld met een bouw timelapse. Het liefst met meerdere camera’s, zodat we ieder moment vanuit ieder oogpunt kunnen vastleggen. Met ons eigen unieke systeem zijn wij in staat om beeldopnamen te maken van hoge kwaliteit over een lange periode. Met een bouw timelapse kunnen bouwbedrijven het proces van de dienst die zij leveren heel overzichtelijk laten zien in een versnelde video. Je hoeft je geen zorgen te maken over de grootte, duur en omvang van jouw bouw. VandePunt brengt ieder project zorgvuldig en kwalitatief in beeld!

Bouwfilm

Een bouw timelapse geeft het proces van nul tot oplevering weer. Hoe mooi is het om deze bouw timelapse te verwerken in een heuse bouwfilm? Combineer de bouw timelapse met real-life beelden van de bouw en/of beelden nadat het gebouw in gebruik is genomen. Denk daarbij aan actieshots gedurende de bouw of van personeel aan het werk in het gebouw. Laat de bouwfilm compleet maken door mensen aan het woord te laten. Inclusief montage maken wij een bouwfilm die moet dienen als unieke meerwaarde en promotie van jouw bedrijf.

Constructie timelapse

Naast een bouw timelapse of bouwfilm bestaat er ook een constructie timelapse. Wil jij graag een constructie timelapse laten maken van de bouw van een bepaalde constructie? Wij maken specifieke timelapses van bijvoorbeeld staalconstructies, de bouw van etagevloeren of het aanleggen van een brug. Niets is voor ons te gek. Samen bepalen we hoe we jouw proces in beeld gaan brengen.

STAAT ONZE WERKWIJZE JOU AAN?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en we kijken samen naar de beste mogelijkheden voor de mooiste timelapse film.

Neem contact op

Lange termijn timelapse

Timelapse fotografie is een specialisme waarbij tijd een rol speelt. Voor timelapse producties over een langere periode kun je een lange termijn timelapse door VandePunt laten maken. Projecten waar jaren over gaan kun je juist prachtig in beeld brengen met dit type timelapse. Hierbij maken we gebruik van camera’s die helemaal op zichzelf kunnen draaien en bestand zijn tegen alle omstandigheden.

Livestream

Naast het ontwikkelen van diverse timelapses biedt VandePunt ook de mogelijkheid om live mee te kijken naar het proces. Zo kun je de bouw of een evenement nauwlettend volgen in een speciaal ontworpen omgeving. We maken live video’s of passen dezelfde techniek toe als bij timelapses door foto’s aan te leveren. Deze video’s en foto’s zijn van hoge kwaliteit, zodat je tot in detail kunt inzoomen op werkzaamheden of gebeurtenissen. Video’s bieden zelfs de mogelijkheid om terug in de tijd te gaan kijken.

VandePunt timelapse laten maken

Voor alle soorten video’s, films of type fotografie neemt VandePunt je mee. En aan alles wordt gedacht. Van begin tot eind begeleidt VandePunt jou, jij bepaalt wat je in beeld wilt brengen. Wij visualiseren op alle mogelijke manieren in bewegend beeld en geluid. Ga jij samen met ons team een filmproductie opzetten?

STAAT ONZE WERKWIJZE JOU AAN?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en we kijken samen naar de beste mogelijkheden voor de mooiste timelapse.

Neem contact op