Wij zijn VANDEPUNT., verhalenvertellers in video.

Bedrijfsfilm laten maken

In een bedrijfsfilm kun je alles kwijt wat je wilt overbrengen aan je klanten of partners. Een heldere boodschap vertalen wij naar mooie beelden. Met een team van specialisten nemen we jou mee om naar dat eindresultaat te werken. Waar we beginnen met een idee, werken we dat uit naar de mogelijkheden. Vervolgens volgen de fases waarin we gaan opnemen, sounddesign toepassen en tot slot editing. Een bedrijfsfilm kun je uitdragen via je website en diverse sociale kanalen. Met veel plezier werken wij aan jouw bedrijfsfilm, waarbij we veel contact hebben met het personeel om zo het gezicht van het bedrijf zo perfect mogelijk in beeld te krijgen. Wil jij jouw bedrijfsfilm laten maken door VandePunt? Laten we dan snel eens aan tafel zitten.

STAAT ONZE WERKWIJZE JOU AAN?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat door ons jouw animatievideo maken.

Neem contact op

Corporate film laten maken

Film geeft de mogelijkheid om aan jouw boodschap een gevoel mee te geven. Dat gevoel moet klanten overtuigen dat de product of dienst bij ze past en de wensen en behoefte invullen. Samen bepalen we het script waarin we die boodschap gaan overbrengen in een film. Met oog voor detail, precisie en met veel kennis en expertise kun je jouw corporate film laten maken door VandePunt. Wij weten precies wat bedrijven willen zien hoe we dat op een zo duidelijk mogelijke manier aan de klant kunnen overbrengen. Voor een unieke en indrukwekkende promotie- of bedrijfsfilm ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk maar eens hoe we de boodschap, avondvullend genieten van tapas, voor ’t Zusje in een corporate film hebben gemaakt.

Bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo kan op tal van manieren in elkaar gezet worden. Wij nemen je hierin mee en denken aan alles. Jij wordt onderdeel van de gehele creatie, zodat we alles uit de bedrijfsvideo halen. We geven een aantal voorbeelden van bedrijfsvideo’s die wij met trots en plezier hebben mogen maken:

Promotiefilm laten maken: Unlimited Colors had de wens om de diensten die ze leveren op een knallende en flitsende wijze te laten zien. De promotiefilm met een verbluffend resultaat.

Bedrijfsanimatie laten maken: in een animatie kun je heel laagdrempelig en duidelijk jouw product of dienst en natuurlijk jouw bedrijf helder beschrijven. Wij kunnen de perfecte beleving overdragen door een goed script om te zetten in een bedrijfsanimatie. Zo deden we dat ook voor ESTEPE in een 3D-animatie.

Bouwfilm laten maken: wil je laten zien hoe jouw bedrijf tot stand is gekomen? Vanaf het begin van de bouw tot waar het nu voor staat. We brengen dit geheel in beeld door middel van timelapses, droneshots en prachtige cinematische shots. Een unieke meerwaarde voor bouwbedrijven. Iets voor jouw bedrijf?

Bedrijfsfilm laten maken op locatie

Natuurlijk willen we het bedrijf van binnen en buiten leren kennen om een geschikte bedrijfsfilm te maken. Op locatie kunnen we de beste bedrijfsfilm vormgeven. Dat doen we met verschillende opnames, maar ook door het bedrijf te ervaren. Zo kunnen we de boodschap van het bedrijf perfect overbrengen. Benader ons gerust voor de volgende opdrachten:

  • Bedrijfsfilm laten maken in Breda
  • Bedrijfsfilm laten maken in Tilburg
  • Bedrijfsfilm laten maken in Eindhoven
  • Bedrijfsfilm laten maken in Den Bosch

Bedrijfsfilm maken kosten

Regelmatig krijgen we de vraag wat het gaat kosten als je een bedrijfsfilm wilt laten maken. Hier kunnen we geen eenduidig antwoord op geven. Natuurlijk houden we altijd rekening met bepaalde budgetten, maar ons doel is om de wensen van de klant om te zetten in een film.

Wil jij in contact komen met VandePunt om je mee te laten nemen in de wereld van film? Wij helpen jou op weg zodat je enthousiast raakt van de mogelijkheden die film biedt. Door ons kun je jouw bedrijfsfilm laten maken zoals jij dat graag zou willen.

STAAT ONZE WERKWIJZE JOU AAN?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat door ons jouw animatievideo maken.

Neem contact op