Wij zijn VANDEPUNT., verhalenvertellers in video.

Animatievideo laten maken

Om de werkwijze van een product uit te leggen, het verhaal achter je bedrijf te vertellen of een simpele boodschap over te brengen kun je bij VandePunt een animatievideo laten maken. Een animatievideo is dé ideale tool om alles helder uit te leggen in jip-en-janneke-taal. Samen zetten we een script op wat we door onze designers en illustrators laten vertalen in een animatievideo. In combinatie met de juiste sounddesign willen wij ons voorstellen als de partij waarbij je jouw animatievideo kunt laten maken.

Verschillende stijlen animatievideo’s

De animatievideo’s die wij maken zijn tweedimensionaal of driedimensionaal. Bepaal, eventueel samen met ons, welke animatievorm het beste past bij datgene wat je wilt vertellen en de doelgroep voor wie de animatievideo bestemd is. Vervolgens gaan we aan slag en kun je door ons een 2D-animatie laten maken of een 3D-animatie laten maken. De 3D-stijl biedt tevens de mogelijkheid om een fotorealistische 3D-animatie te laten maken. Wij leggen graag uit hoe we te werk gaan en geven ook een voorbeeld van een gave fotorealistische 3D-animatie die we hebben gemaakt voor ESTEPE.

Animatievideo laten maken door VandePunt

Samenwerking staat centraal in de werkwijze van VandePunt. Wij willen jouw boodschap gaan overbrengen en wij bieden de middelen om dat te doen. Een animatievideo laten maken door VandePunt gaat volgens een aantal stappen.

  1. Intake: in een vrijblijvend gesprek bespreken we jouw ideeën en wensen en maken we een begroting voor de ontwikkeling van een animatievideo.
  2. Script: jouw boodschap vertalen we naar een script, zodat je een goed beeld krijgt van de animatievideo die we gaan ontwikkelen.
  3. Ontwikkeling: onze designers en illustrators gaan aan de slag om het script om te zetten in een animatievideo.
  4. Bewerking: als de animatievideo naar wens is gaan we de video bewerken met professionele software waarbij ook geluid en voice-over toegevoegd wordt.
  5. Oplevering: de animatievideo wordt conform de afgesproken datum in gewenst bestand opgeleverd.

Staat onze werkwijze jou aan?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat door ons jouw animatievideo maken.

Neem contact op

Simpele animatievideo laten maken

Heel eenvoudig laten zien waar jouw bedrijf of product voor staat? Bij VandePunt kun je een simpele animatievideo laten maken naar wens. Of het nu een 2D-animatie of 3D-animatie is, wij willen door middel van een animatievideo de gewenste boodschap overbrengen. Met een simpele animatievideo kun je een complexe boodschap eenvoudig visueel maken.  Zo hebben we voor Rabobank Bommelerwaard met een 3D-animatie de boodschap van de coöperatie gecommuniceerd in de vorm van een explainer animatie. Dat is dé manier om een ingewikkeld verhaal in een video van 1.37 minuut te visualiseren in de vorm van een animatie.

Benieuwd welke animatievideo’s je nog meer door VandePunt kunt laten maken? Misschien dat een van de onderstaande vormen van toepassing voor jou kan zijn:

Productanimatie laten maken: heb je een bepaald product bestaande uit heel veel elementen? Of wil je de werking van een product goed visualiseren door de doelgroep mee te nemen door een product? Wij kunnen jouw product door middel van een animatie tot in de detail visualiseren. Door middel van 3D-technieken kun je de bezoeker door een product heen nemen. Met trots laten wij de productanimatie die we voor Twin Air hebben gemaakt zien.

Bedrijfsanimatie laten maken: overbrengen waar jouw bedrijf voor staat door middel van een animatie is een veel voorkomende vorm bij het maken van een bedrijfsfilm. Zo ook bij de bedrijfsfilm van My Micro Group. Wij hebben de boodschap van de bedrijfsfilm versterkt door een bedrijfsanimatie toe te voegen aan de video. Is dit datgene waarnaar jij op zoek bent?

Voorlichting animatie of instructie animatie laten maken: wil je een instructie of voorlichting animatie laten maken om uitleg te geven over een bepaald product of dienst? Door middel van een animatie kun je eenvoudig jouw boodschap overbrengen en dit heel toegankelijk houden. Denk maar eens aan de Kijkwijzer-animaties. Zo hebben we ook een voorlichting animatie gemaakt voor Capability om verzuim nader toe te lichten in een video. Een eindresultaat waar we trots op zijn.

Kom in contact met VandePunt

Animatie is volgens ons een perfecte vorm om een verhaal visueel te maken. Een animatievideo is in onze ogen dé mogelijkheid om de doelgroep laagdrempelig in te laten stappen. Zij zullen sneller en beter de boodschap begrijpen als de animatie goed in elkaar steekt. Deze kun je vervolgens versterken met een voice-over en delen via tal van kanalen.

Wil jij een animatievideo laten maken door VandePunt? Wij nemen je mee en denken aan alles. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op