Zoekt u een unieke en indrukwekkende bedrijfs- of promotiefilm? Film wordt vooral met de opkomst van sociale media meer en meer een onmisbaar onderdeel van een solide communicatie en voor uw bedrijf of product is dit niet anders. Film geeft de mogelijkheid om aan het onderwerp een gevoel mee te geven dat klanten ervan overtuigt dat het product hun persoonlijke wensen begrijpt en weet om te zetten in hun tevredenheid. Met oog voor detail, precisie en met veel expertise en kennis weten wij precies wat bedrijven willen laten zien en hoe wat op een zo duidelijk mogelijke manier aan de klant kunnen overbrengen. We hebben veel plezier tijdens het filmen en hebben graag veel contact met het personeel om zo het gezicht van het bedrijf zo perfect mogelijk in beeld te krijgen.

NATUURLIJK SLAPEN

Diks Bedmakers betekent natuurlijk slapen op de voornaamste materialen die de natuur ons biedt.

Kwaliteit en vakmanschap, ontstaan uit gedreven deskundigheid en oprechte passie. En dat sinds 1918 toen Piet Diks zijn allereerste matras van stro maakte, brengt ons vier generaties en bijna honderd jaar ervaring later een nieuw beddenmerk.

Bedrijfsnaam: Diks Bedmakers

GEEF HET DOOR

De tijd staat stil bij ’t Zusje. Avondvullend genieten van tapas met steeds een verschillende setting, verschillende samenstelling van gezelschappen en veel gezelligheid. Van voorgerecht tot dessert en dat oneindig door middel van een loop waardoor de film steeds weer opnieuw begint.

De film is vooral bedoeld voor op de homepage van de website, maar is ook op de sociale media ingeslagen als een bom. Binnen een paar uur over de 35.000 views op Facebook.

Bedrijfsnaam: 't Zusje

DE VERRASSING VAN LOTTUM

Tussen de wereldberoemde rozentuinen is een van de meest geavanceerde bedrijven van de wereld gevestigd. Vandaar de verrassing van Lottum.

Seco wilde ook graag hun omgeving en de mensen wilden laten zien. Een enorm succes bij de klanten en in de hele omgeving waar de films tijdens het 40 jarig bestaan aan werd getoond.

Bedrijfsnaam: Seco tools

CLEANING YOUR WORLD

De film “Cleaning your World” is over de hele wereld zeer goed aangeslagen bij de kijkers. Op de beurs in Shanghai en tijdens salesgesprekken in de Verenigde Staten. Deze corporatefilm verteld het verhaal van Gröninger Cleaning Systems.

Na de juiste voorbereiding en het samen met Gröninger bedachte concept hebben we op locatie bij Gröninger in Rotterdam en bij hun klant Kees in ’t Veen in het havengebied deze prachtige beelden geschoten.

Bedrijfsnaam: Gröninger Cleaning Systems

Bouwen aan een duurzame toekomst

“Duurzaam bouwen aan de toekomst”
Kingspan Unidek staat voor bescherming. Bescherming tegen weer en wind door de innovatieve isolatie, bescherming op de bouw tegen vertragingen en hoge kosten, en bescherming van
het milieu voor volgende generaties.

Een corporate/moodfilm die het verhaal van Kingspan Unidek verteld met een boodschap.

Bedrijfsnaam: Kingspan Unidek

VOOR HET LEVEN

GOO betekent letterlijk ‘ergens voor gaan’
Het doel: kinderen van 0 tot 13 jaar hun talenten laten ontwikkelen en hen begeleiden in hun groei tot zelfbewuste en verantwoordelijke wereldburgers die, in balans met zichzelf en hun omgeving, in een steeds veranderende wereld willen blijven leren.
en dàt hebben wij vastgelegd in deze film. Fantastisch toch?

Bedrijfsnaam: GOO kindcentra

BOUWEN IS BELEVEN

Door een omgeving te bouwen waarin jij jezelf thuis voelt, (thuis en op het werk) Creëert bouwbedrijf Hoedemakers een beleving voor iedereen.

Een beleving in beeld brengen gecombineerd met de bouw zelf. Iets waar Hoedemakers constant naar streeft.

Bedrijfsnaam: Hoedemakers

SPORTIEF GENIETEN

Sportief genieten staat centraal. Hierbij is gekozen voor het aller belangrijkste. De gezondheid van je kind of kleinkind om vervolgens door te gaan op de gezondheid van ouderen. De film laat vele sporten en en vrije tijds bezigheden zien, waar genieten en de passie van Laco centraal staat.

Een erg leuke productie waar we samen met Laco trots zijn op een mooi eindresultaat.

Bedrijfsnaam: Laco

OOG VOOR DETAIL

De wens Unlimited Colors was knallend en flitsend laten zien dat zij hét adres zijn voor schadeherstel, spuitwerk, reclame, belettering en carbonreparatie waar de passie en het oog voor detail het belangrijkste is. We volgden 2 dagen lang een aantal werknemers. Een bijzonder ervaring op het gebied van vakmanschap met een verbluffend resultaat.

Bedrijfsnaam: Unlimited Colors

KOM OOK NAAR GEMERT-BAKEL

De prachtige groene omgeving, de vele evenementen en de trotse vriendelijke mensen. Een jaar lang hebben we samen met de bevolking opnames gemaakt. We hebben de mensen gevraagd naar de mooiste plekjes en de leukste evenementen en bezienswaardigheden zijn.

Een film die met veel trots werd gedeeld. Binnen 1 dag meer dan 10.000 keer.

Bedrijfsnaam: VVV Gemert-Bakel