Een voorlichting- of instructieanimatie. De ideale tool om in Jip en Janneke taal alles helder uitleggen. Met een goed script kunnen de designers/illustrators er de juiste vorm aan geven en met de juiste sounddesign er bij zorgt dit voor een perfecte beleving.

RABOBANK KERNTEAMS

Door middel van een 3D animatie communiceert Rabobank Bommelerwaard de boodschap van de coöperatie.

Voor ieder dorp is een kernteam samengesteld om zo gericht kennis, netwerk en financiële middelen te delen met de samenleving.

Een manier van communiceren waar de Rabobank veel positieve reacties op heeft gekregen.

Bedrijfsnaam: Rabobank Bommelerwaard

HEXPOOR PARTNERPROGRAMMA

Door middel van een partnerprogramma biedt Hexpoor een oplossing op het gebied van logistiek voor drukwerkleveranciers. In deze whiteboard animatie wordt dit programma uitgelegd en wordt de kijker uitgenodigd voor een afspraak om samen te kijken voor een oplossing op maat.

Bedrijfsnaam: Hexpoor

RABOBANK JAARVERSLAG

Kort en krachtig met de klant het jaarverslag communiceren.

Door middel van een film met daarin deze animatie communiceert Rabobank Peel-Noord het jaarverslag inclusief de jaarcijfers. Dit op een leuke beknopte manier waarin de directeur zelf tijdens de presentatie als voice-over fungeert.

Bedrijfsnaam: Rabobank Peel Noord

ARBO- EN VERZUIMMANAGEMENT 3.0

Met bestaande graphics zoals op de website uitleggen wie Capability is, wat Arbo- en Verzuimmanagement is en dat in combinatie met de uitleg van de 24/7 verzuimapp en het Kenniscentrum.

Een er leuk project met een mooi eindresultaat bestaande uit animatie en beelden.

Bedrijfsnaam: Capability